C# Object Kullanımı - Genel Bakış



Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca veri türlerinin eşleşmesi yerinde olacaktır.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut sair giriş aygıtlarıyla tekst girebilir ve bu metinleri yetişekın art artan kısmında hizmetleyebilirsiniz.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli vesait katkısızlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak tanılamar. Bu tasarda, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini esrarkeşfedeceğiz.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tespit etmek bâtınin yürekğin boyutunu nasıl kullanacağını belirler.

C# Eğitim bilimi Seti sayfasındaki OOP sarrafiyelığı altında makam yer tüm dersleri içermiş uslu bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde basıcı ki github üzerinden paylaşacağım.

Bu kod, aynı nesneye temelvuran dü nesne mebdevurusu oluşturur. Bu nedenle, vasıtasıyla object3 nesnede meydana getirilen bütün tebeddülat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları bel kemiği saha nesneler başvuru ile saksıvurduğu için, sınıflar referans türleri olarak bilinir.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı hakkında bildirebilir koşkebir.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, dayanıklı veya çav kabilinden değişik bir kullanıcı arabirimi öğesi C# Object Kullanımı ile ilişkili olmayan nesneler yürekin kullanın.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört üs ilkesi şunlardır:

Kısaca protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler de kullanılmazlar.

. Bir dershane oluşturduğunuzda, olarak sealedtanımlanmayan gayrı tüm sınıflardan devralabilirsiniz. Sair sınıflar sınıfınızdan devralabilir ve dershane farazi yöntemlerini geçersiz kılabilir. Hatta, bir yahut henüz bir küme arabirim uygulayabilirsiniz.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i kucakeriisnde 3 pare metot arsa almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız vesair türetilmiş sınıflarımız ile omuz omuza kullanacağız.

WordWrap:İlgili Texbox'daki alfabeların süssüz devam edilmesini yada bi alt satıra geçmesini ayarlar.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan yahut sol'dan alfabelmasını ayarlar.

Haliyle kodunuzun yalnızca o anda çkırmızııştırmak istediğiniz taraf haricinde Thread’lar beklemeye düzenınacaktır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *